SI | EN
LOGO vodna-letral
Bonitetna ocena
22 let poslovanja
02 843 17 00
Peč na drva HT PLUS
PEČ NA DRVA  HEIZTECHNIK HT PLUS ZA IZGOREVANJE PREMOGA IN DRV Z AVTOMATIKO IN VENTILATORJEM
 
Peč na drva  HT PLUS je najnovejša različica univerzalnih kotlov, za katere je značilna velika prostornina izgorevalne komore, sodoben videz in razširjen sistem procesa ventilacije peči. Konstrukcija peči je podobna peči Q PLUS. Ventilator in avtomatika se nahajata pod zgornjim ohišjem kotla. Avtomatika nadzoruje delovanje ventilatorja s sposobnostjo modulacije moči, kar zagotavlja stabilno delovanje peči. Standardna peč na drva HT PLUS je opremljena z avtomatiko tipa HT-tronic 320 s podporo ogrevanja sanitarne vode. Velik digitalni zaslon omogoča pregled nastavitev naprave. Funkcija izgorevanja, katero določa avtomatika naprave, omogoča enostaven vžig peči s fiksno močjo pretoka zraka. Po prenehanju gorenja, avtomatika napravo samodejno ugasne. Povezanost kotla s sobnim termostatom zagotavlja udobje v ogrevanih prostorih in omogoča precejšnje zmanjšanje porabe goriva. Peči so lahko opremljene z avtomatiko HT-tronic 420, ki nadzoruje tudi mešalni ventil, črpalko ter temperaturo ogrevalnega sistema. Več preberite spodaj....
Za interaktiven ogled peči kliknite na zgornjo sliko

Peč na drva HEIZTECHNIK HT PLUS

 Peč na drva HEIZTECHNIK HT PLUS združuje prednosti, ki odlikujejo peči na drva HEIZTECHNIK HT z nadzorovanim procesom izgorevanja. Peč na drva HEIZTECHNIK HT PLUS je opremljena tudi z ventilatorjem. Tega nadzoruje avtomatika kotla, katera spreminja intenzivnost pihanja in s tem kotel prilagaja moč gretja glede na temperaturne potrebe v objektu. To zagotavlja manjšo porabo goriva. Kotel je lahko opremljen z moderno regulacijo HT- tronic 300 ali HT-tronic 400. Regulacija nadzoruje delovanje peči na drva HEIZTECHNIK HT PLUS, podpira sistem sanitarne vode in sodeluje s sobnim termostatom in programom izgorevanja.

 Peč na drva HEIZTECHNIK HT PLUS je sodoben kotel za centralno ogrevanje, zasnovan za tradicionalno kurjenje lesa in premoga. Peč na drva HEIZTECHNIK HT PLUS  je namenjena  proizvodnji toplotne energije za ogrevanje stavb v velikosti od 30 do 450 m2, izdelujejo se razponu od 7 do 45 KW, ter ogrevanju sanitarne vode. Telo peči je izdelano z uporabo najnovejših tehnoloških orodij, iz certificiranih kvalitetnih jeklenih plošč.

 Peč na drva HEIZTECHNIK HT PLUS  je  sestavljena iz dveh aktivnih delov, ki ju ločuje vodno hlajena sredica izmenjevalec. Peč na drva HEIZTECHNIK HT PLUS ima v primerjavi z pečjo na drva HEIZTECHNIK HT večjo nalagalno komoro, kar omogoča daljši čas gorenja enkratnega nalaganja drv.

 Izgorevalna komora v peči na drva HEIZTECHNIK HT PLUS ima sistem uporabe sekundarnega zraka za izboljšanje izgorevanja v izgorevalni komori, ki je dovajan z ventilatorjem in nadzorovan z moderno regulacijo HT tronic. V izgorevalni komori je vodoravni stolpec s šobami za dovod svežega zraka v dimne pline. S tem stolpcem se bistveno zmanjša kondenzacija izgorevalnih plinov in s tem se zmanjša tveganje za korozijo.

Posebnost peči na drva HEIZTECHNIK HT PLUS je vodni izmenjevalec, v katerega je vgrajen odvod dimnih plinov. To omogoča še dodaten odvzem toplote iz dimnih plinov in poveča izkoristek peči na drva HEIZTECHNIK HT PLUS .

 Količino zraka za optimalno izgorevanje nastavljamo  z regulatorjem namenjenim za regulacijo temperature. Peč na drva  HEIZTECHNIK HT PLUS ima veliko nalagalno komoro, kar omogoča dolgo delovanje kotla. Gorivo se nalaga skozi velika dostopna vrata. Peč na drva HEIZTECHNIK HT PLUS  ima zelo dobro toplotno izolacijo iz mineralne volne, ki je nameščena v plašč iz prašno barvanega jekla.       

 Peči na drva HEIZTECHNIK HT PLUS lahko delujejo v odprtem ali zaprtem ogrevalnem sistemu. Delovanje peči na drva v zaprtem sistemu je mogoče le z uporabo varoval, ki preprečujejo pregrevanje kotla.

 Peč na drva HEIZTECHNIK HT  PLUS  ima CE certifikat, kar dokazuje, da je proizvedena v skladu z vsemi veljavnimi zakoni v Evropski uniji.

Aktualno
eko sklad
Eko subvencije so na voljo. Več tukaj.
youtube link
Galerija
Aktualne novice
05.04.2018
12.02.2018
V spodnji kontaktni obrazec brez skrbi vnesite kakršno koli vprašanje ali pošljite zahtevo za brezplačno izdelavo predračuna. Na vse vam bomo z veseljem odgovorili. Skrij
Kontaktirajte nas
Vaše ime in priimek:
Vaš elektronski naslov:
Napišite nam:

NA VRH STRANI
Meni
Naslov podjetja
LETRAL d.o.o.
Ratejeva ulica 1
SI-2310 Slovenska Bistrica
 02 843 13 60 (pisarna)
  02 843 13 61 (fax - pisarna)
   031 297 803
  info@vodnar-letral.si
Kontakt
Trgovina VODNAR Slovenska Bistrica
Ratejeva ulica 1
SI-2310 Slovenska Bistrica
  02 843 17 00
  02 843 17 01
   031 297 803
  info@vodnar-letral.si
Trgovina VODNAR Slovenske Konjice
Liptovska ulica 38e
SI-3210 Slovenske Konjice
  03 759 00 76
  03 759 00 77
   031 297 804
  info@vodnar-letral.si
qrkoda
Sledite nam:
E-novice

Letral d.o.o. Trgovina Vodnar © 2015, Vse pravice pridržane | izdelava: 8000plus