SI | EN
LOGO vodna-letral
Bonitetna ocena
22 let poslovanja
02 843 17 00
Peč na drva Q PLUS
PEČ NA DRVA HEIZTECHNIK Q PLUS Z REGULACIJO IN VENTILATORJEM
 
Peč na drva HEIZTECHNIK Q PLUS združuje prednosti, ki odlikujejo peči na drva HEIZTECHNIK Q HIT z nadzorovanim procesom izgorevanja. Peč na drva HEIZTECHNIK Q PLUS je opremljena tudi z ventilatorjem. Tega nadzoruje avtomatika kotla, katera spreminja intenzivnost pihanja in s tem kotel prilagaja moč gretja glede na temperaturne potrebe v objektu. To zagotavlja manjšo porabo goriva. Kotel je lahko opremljen z moderno regulacijo HT - tronic 300 ali HT - tronic 400. Regulacija nadzoruje delovanje peči na drva HEIZTECHNIK Q PLUS, podpira sistem sanitarne vode in sodeluje s sobnim termostatom in programom izgorevanja. Preberi več spodaj...

Peč na drva HEIZTECHNIK Q PLUS

 Peč na drva HEIZTECHNIK Q PLUS je sodoben kotel za centralno ogrevanje, zasnovan za tradicionalno kurjenje lesa in premoga. Peč na drva HEIZTECHNIK Q PLUS  je namenjena  proizvodnji toplotne energije za ogrevanje stavb v velikosti od 30 do 450 m2, izdeluje se v razponu od 7 do 45 KW, ter ogrevanju sanitarne vode. Telo peči je izdelano z uporabo najnovejših tehnoloških orodij, iz certificiranih kvalitetnih jeklenih plošč.

 Peč na drva HEIZTECHNIK Q PLUS  je  sestavljena iz dveh aktivnih delov, ki ju ločuje vodno hlajena sredica izmenjevalec. Peč na drva HEIZTECHNIK Q PLUS ima v primerjavi z pečjo na drva HEIZTECHNIK Q HIT PLUS večjo nalagalno komoro, kar omogoča daljši čas gorenja enkratnega nalaganja drvi.

 Izgorevalna komora v peči na drva HEIZTECHNIK Q PLUS ima sistem uporabe sekundarnega zraka za izboljšanje izgorevanja v izgorevalni komori, ki je dovajan z ventilatorjem in nadzorovan z moderno regulacijo HT tronic. V izgorevalni komori je vodoravni stolpec s šobami za dovod svežega zraka v dimne pline. S tem stolpcem se bistveno zmanjša kondenzacija izgorevalnih plinov in s tem se zmanjša tveganje za korozijo.

 Posebnost peči na drva HEIZTECHNIK Q PLUS je vodni izmenjevalec, v katerega je vgrajen odvod dimnih plinov. To omogoča še dodaten odvzem toplote iz dimnih plinov in poveča izkoristek peči na drva HEIZTECHNIK Q PLUS .

 Količino zraka za optimalno izgorevanje nastavljamo z regulatorjem namenjenim za regulacijo temperature. Peč na drva  HEIZTECHNIK Q PLUS ima veliko nalagalno komoro, kar omogoča dolgo delovanje kotla. Gorivo se nalaga skozi velika dostopna vrata. Peč na drva HEIZTECHNIK Q PLUS  ima zelo dobro toplotno izolacijo iz mineralne volne, ki je nameščena v plašč iz prašno barvanega jekla.        

 Peči na drva HEIZTECHNIK Q PLUS lahko delujejo v odprtem ali zaprtem ogrevalnem sistemu. Delovanje peči na drva v zaprtem sistemu je mogoče le z uporabo varoval, ki preprečujejo pregrevanje kotla.

 Peč na drva HEIZTECHNIK Q  PLUS  ima CE certifikat, kar dokazuje, da je proizvedena v skladu z vsemi veljavnimi zakoni v Evropski uniji.

Aktualno
eko sklad
Eko subvencije so na voljo. Več tukaj.
youtube link
Galerija
Aktualne novice
05.04.2018
12.02.2018
V spodnji kontaktni obrazec brez skrbi vnesite kakršno koli vprašanje ali pošljite zahtevo za brezplačno izdelavo predračuna. Na vse vam bomo z veseljem odgovorili. Skrij
Kontaktirajte nas
Vaše ime in priimek:
Vaš elektronski naslov:
Napišite nam:

NA VRH STRANI
Meni
Naslov podjetja
LETRAL d.o.o.
Ratejeva ulica 1
SI-2310 Slovenska Bistrica
 02 843 13 60 (pisarna)
  02 843 13 61 (fax - pisarna)
   031 297 803
  info@vodnar-letral.si
Kontakt
Trgovina VODNAR Slovenska Bistrica
Ratejeva ulica 1
SI-2310 Slovenska Bistrica
  02 843 17 00
  02 843 17 01
   031 297 803
  info@vodnar-letral.si
Trgovina VODNAR Slovenske Konjice
Liptovska ulica 38e
SI-3210 Slovenske Konjice
  03 759 00 76
  03 759 00 77
   031 297 804
  info@vodnar-letral.si
qrkoda
Sledite nam:
E-novice

Letral d.o.o. Trgovina Vodnar © 2015, Vse pravice pridržane | izdelava: 8000plus