SI | EN
LOGO vodna-letral
Bonitetna ocena
22 let poslovanja
02 843 17 00
Peč na drva Q HIT PLUS
PEČ ZA KLASIČNO IZGOREVANJE PREMOGA IN DRV Z REGULACIJO IN VENTILATORJEM
 
Kotel Q HIT PLUS združuje prednosti kotla Q HIT z nadzorovanim procesom izgorevanja. Kotel Q HIT PLUS je opremljen tudi z ventilatorjem. Tega nadzoruje avtomatika kotla, katera spreminja intenzivnost pihanja in s tem kotel prilagaja moč gretja glede na temperaturne potrebe v objektu, ter zagotavlja manjšo porabo goriva. Kotel je lahko opremljen z moderno regulacijo HT- tronic 300 ali HT- tronic 400. Regulacija nadzoruje delo kotla, podpira sistem sanitarne vode in sodeluje s sobnim termostatom in programom izgorevanja. Preberi več....

 Peč na drva Q HIT PLUS je cenovno najugodnejša ventilatorska peč podjetja  HEIZTECHNIK. Gre za kalsični model peči na drva, ki se  od novejših razlikuje predvsem po zunanjem videzu in manjših razlikah v kotlu peči na drva.

 Peč na drva HEIZTECHNIK QHIT PLUS združuje prednosti, ki odlikujejo peč na drva HEIZTECHNIK Q HIT z nadzorovanim procesom izgorevanja. Peč na drva HEIZTECHNIK Q HIT PLUS je opremljena tudi z ventilatorjem. Tega nadzoruje avtomatika kotla, katera spreminja intenzivnost pihanja in s tem kotel prilagaja moč gretja glede na temperaturne potrebe v objektu. To zagotavlja manjšo porabo goriva. Kotel je lahko opremljen z moderno regulacijo HT- tronic 300 ali HT- tronic 400. Regulacija nadzoruje delovanje peči na drva HEIZTECHNIK Q HIT PLUS, podpira sistem sanitarne vode in sodeluje s sobnim termostatom in programom izgorevanja.

 Peč na drva HEIZTECHNIK Q HIT PLUS je sodoben kotel za centralno ogrevanje, zasnovan za tradicionalno kurjenje lesa in premoga. Peč na drva HEIZTECHNIK Q HIT PLUS  je namenjena  proizvodnji toplotne energije za ogrevanje stavb v velikosti od 30 do 350 m2 ter ogrevanju sanitarne vode. Telo peči je izdelano iz certificiranih kvalitetnih jeklenih plošč z uporabo najnovejših tehnoloških orodij.

 Peč na drva HEIZTECHNIK Q HIT PLUS je  sestavljena iz dveh aktivnih delov, ki ju ločuje vodno hlajena sredica izmenjevalec. Peč na drva HEIZTECHNIK Q HIT PLUS ima troje vrat: spodnja za čiščenje pepela, sredinska za nalaganje goriva in zgornja za čiščenje peči. Prav zaradi teh vrat je peč na drva HEIZTECHNIK Q HIT PLUS  še posebej prijazna za čiščenje, saj nam omogoča enostavno čiščenje od notranjega dela peči na drva pa vse do dimnika.

 Izgorevalna komora v peči na drva HEIZTECHNIK Q HIT PLUS ima sistem uporabe sekundarnega zraka za izboljšanje izgorevanja v izgorevalni komori, ki je dovajan z ventilatorjem in nadzorovan z moderno regulacijo HT tronic. V izgorevalni komori je vodoravni stolpec s šobami za dovod svežega zraka v dimne pline. S tem stolpcem se bistveno zmanjša kondenzacija izgorevalnih plinov in s tem se zmanjša tveganje za korozijo.

 Posebnost peči na drva HEIZTECHNIK Q HIT PLUS je vodni izmenjevalec, v katerega je vgrajen odvod dimnih plinov. To omogoča še dodaten odvzem toplote iz dimnih plinov in poveča izkoristek peči na drva HEIZTECHNIK Q HIT PLUS.

 Količino zraka za optimalno izgorevanje nastavljamo  z regulatorjem namenjenim za regulacijo temperature. Peč na drva  HEIZTECHNIK Q HIT PLUS ima veliko nalagalno komoro, kar omogoča dolgo delovanje kotla. Gorivo se nalaga skozi velika dostopna vrata. Peč na drva HEIZTECHNIK Q HIT PLUS ima zelo dobro toplotno izolacijo iz mineralne volne, ki je nameščena v plašč iz prašno barvanega jekla.   

 Peči na drva HEIZTECHNIK Q HIT PLUS lahko delujejo v odprtem ali zaprtem ogrevalnem sistemu. Delovanje peči na drva v zaprtem sistemu je mogoče le z uporabo varoval, ki preprečujejo pregrevanje kotla.

 Peč na drva HEIZTECHNIK Q HIT PLUS ima CE certifikat, kar dokazuje, da je proizvedena v skladu z vsemi veljavnimi zakoni v Evropski uniji.

Aktualno
youtube link
Peleti razreda A2
Galerija
Aktualne novice
V spodnji kontaktni obrazec brez skrbi vnesite kakršno koli vprašanje ali pošljite zahtevo za brezplačno izdelavo predračuna. Na vse vam bomo z veseljem odgovorili. Skrij
Kontaktirajte nas
Vaše ime in priimek:
Vaš elektronski naslov:
Napišite nam:

NA VRH STRANI
Meni
Naslov podjetja
LETRAL d.o.o.
Ratejeva ulica 1
SI-2310 Slovenska Bistrica
 02 843 13 60 (pisarna)
  02 843 13 61 (fax - pisarna)
   031 297 803
  info@vodnar-letral.si
Kontakt
Trgovina VODNAR Slovenska Bistrica
Ratejeva ulica 1
SI-2310 Slovenska Bistrica
  02 843 17 00
  02 843 17 01
   031 297 803
  info@vodnar-letral.si
Trgovina VODNAR Slovenske Konjice
Liptovska ulica 38e
SI-3210 Slovenske Konjice
  03 759 00 76
  03 759 00 77
   031 297 804
  info@vodnar-letral.si
qrkoda
Sledite nam:
E-novice

Letral d.o.o. Trgovina Vodnar © 2015, Vse pravice pridržane | izdelava: 8000plus